Menu
0
Voor 12:00 besteld, volgende dag bezorgd
Bestel ook per fles
Gratis bezorging boven €500
€--,--
In winkelwagen
Pratello Nero per Sempre 2016
Pratello Nero per Sempre 2016
Pratello Nero per Sempre 2016
Pratello Nero per Sempre 2016
Pratello Nero per Sempre 2016

Pratello Nero per Sempre 2016

€--,--Excl. btw
Niet op voorraad

Nero per Sempre heeft een diep granaat rode kleur met violette reflecties. In de neus is het een invasie van aroma's van rood rijp fruit en nootmuskaat gevolgd door het gevoel van druiven, bramen en pruimenjam, alles is schoon, alles is intact en geen enk Lees meer..

  • Voor 12:00 besteld

    Volgende dag bezorgd
  • Ruim aanbod biologische wijnen

    Ook per fles te bestellen

Productomschrijving

Nero per Sempre heeft een diep granaat rode kleur met violette reflecties. In de neus is het een invasie van aroma's van rood rijp fruit en nootmuskaat gevolgd door het gevoel van druiven, bramen en pruimenjam, alles is schoon, alles is intact en geen enkele geur dringt op onjuiste wijze de mond binnen die eindigt met een aroma van kersen, pure chocolade en rabarber. In de mond heeft het een unieke verrukking, we vinden allereerst de smaak van de druif, kersen, bramen, bessen met een lichte arrogantie en een uiteindelijke smaak van zoetheid. Een sterke balans, de integriteit van de vrucht komt mooi naar voren. Zeer lichte en subtiele geur van hout. Deze wijn past goed bij veel gerechten, pas hem wellicht aan op de beschikbaarheid van het moment: voorafgaand met charcuterie, of verder in het diner bij wildgerechten, gegrild rundvlees of gestoofd lamsvlees of koteletten. Kortom bij robuuste gerechten naar eigen smaak en portemonnee. Ook is het perfect voor een glaasje na de maaltijd.

De Rebo-druiven zijn afkomstig van moraine heuvels nabij het Gardameer, waar zij genieten van een ideale belichting en constante ventilatie die zorgt voor een perfecte rijpheid. Na handmatig oogsten worden de druiven gedroogd gedurende 45 tot 55 dagen. Maceratie duurt 30 dagen. 50% van de wijn wordt daarna overgegoten in eikenhouten vaten van 20hl, waar zij rijpen gedurende 10 tot 12 maanden. Tot slot rust de wijn nog 12 maanden in de fles.

Specificaties

Land
Italië
Productiemethode
Biologisch
Alcoholpercentage
15,5 %
Herkomstbenaming
Vino Rosso
Regio
Lombardije
Lekker bij
Charcuterie, wildgerechten, gegrild rundvlees, gestoofd lamsvlees of koteletten en ook perfect voor een glaasje na de maaltijd.

Reviews

0 beoordelingen

Specificaties

Land
Italië
Productiemethode
Biologisch
Alcoholpercentage
15,5 %
Herkomstbenaming
Vino Rosso
Regio
Lombardije
Lekker bij
Charcuterie, wildgerechten, gegrild rundvlees, gestoofd lamsvlees of koteletten en ook perfect voor een glaasje na de maaltijd.
Smaakprofiel
Vol, krachtig, fluweelzacht en harmonieus.
Druivenras
Rebo
Jaargang
2016

Nero per Sempre 2016

0 beoordelingen

Beoordeel Pratello Nero per Sempre 2016

Nero per Sempre heeft een diep granaat rode kleur met violette reflecties. In de neus is het een inv..

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--
Bestel nog voor €--,-- en de verzending is gratis

Taal & Valuta